Podcastkiezen app

Podcastkiezen biedt alle gratis podcasts van Nederland, dat zijn er meer dan 18.000, overzichtelijk in één app. Lekker inspirerend. Lekker makkelijk. En lekker Nederlands! Want in tegenstelling tot steeds meer andere podcast apps, is de Podcastkiezen app gewoon helemaal gratis.

De Podcastkiezen app is de meest gebruiksvriendelijke podcastspeler. Je kunt gemakkelijk zelf podcasts zoeken en afspelen of kiezen uit inspirerende categorieën. En het aanmaken van je eigen playlist met favorieten is een fluitje van een cent. Trouwens, je kunt afleveringen ook versneld afspelen, voor als je wat minder tijd hebt, bijvoorbeeld als je wat korter onderweg bent. Bovendien krijg je leuke tips van de redactie en andere gebruikers.

 

Toevoegen aan favorieten of playlist, afspelen & delen:

Door het icoontje (tegel) van de podcast ingedrukt te houden verschijnt er een heel makkelijk menu en kun je direct beginnen met luisteren, een podcast delen met vrienden, favoriet maken of in je playlist zetten.

 

Ontdek:

Hier vind je alle podcasts makkelijk terug op thema, kun je je podcast niet vinden? Gebruik de zoekbalk. Als je de afbeelding van een podcast ingedrukt houdt kun je deze heel makkelijk toevoegen aan Mijn Podcasts of je Playlist en nog veel meer.


Mijn Podcasts:

Al je favorieten bij elkaar en je vind hier tips van de redactie, de meest populaire podcasts van dit moment en alle nieuwe afleveringen staan heel handig voor je klaar.


Persoonlijke Playlist:

Je persoonlijke playlist in de fijnste player van Nederland.. Je kunt versneld afspelen, een podcast delen met je vrienden en met de voortgangsbalk weet je ook precies welke je al hebt gehad, wel zo makkelijk..

 

Podcastkiezen app

Waarom Podcastkiezen?

Gratis app

Geen reclame

Alle gratis Nederlandse podcasts